17 Comments

 1. Lida

  Jeetje Melissa, heftig hoor na alles wat je zelf heb mee moeten maken.Kan alleen maar zeggen dat ik je een topper vind.

 2. Herja Lodder

  Lieve schat, zo herkenbaar. Ik lees het met een brok in mijn keel. Jij je moeder, ik mijn vader. Beide veel te jong en vol toekomst plannen.
  Wat ben je uit gegroeid tot een prachtige jonge vrouw. En wat kan je het mooi verwoorden. Boven is een hele mooie ster, en die kijkt vol trots naar beneden.
  Ga vooral door met dit zware maar dankbare werk en het schrijven van verhalen.

 3. Jantina

  Heftig om mee te maken op je werk dan komt het weer verschrikkelijk dicht bij voor jou respect kanjer denk aan jullie xxx

 4. Anita Oldersma

  Terwijl ik dit lees lopen de rillingen over mijn rug en gaan mijn gedachten 10 jaar terug bahhhh wat is het toch een klote ziekte. Mooi geschreven weer wijffie. 😙😍❤

 5. Petra Nieboer

  Pfff Melis wat heftig….een film die weer wordt afgedraaid. Lieverd hoe je dit ook weer op papier zet….met zoveel gevoel en respect..topper! Wat is het ook een kloten ziekte, zoveel gezinnen die verdriet moeten doorstaan en daarna moeten doorgaan zonder hun dierbare(en), dit zal never nooit begrepen worden. Tranen in mijn ogen door je verhaal. Liefs, Peetje.

 6. Fiona

  Hoi Melissa,

  Net weer eens een paar verhalen gelezen. Wat schrijf je mooi! Deze is heftig, knap van je!

  Weet nog dat we samen nachtdienst hadden, zaten we te brainstormen over de naam van je site 🙂 en nu zomaar een paar jaar verder. Met prachtige verhalen.

  Groetjes Fiona

 7. Marlies verhagen

  Dag Mel,
  Ik lees je bericht en ik ken je helemaal niet. Ik voel echter mee. Heb het gezien, heb het meegemaakt. Verpleegkundigen als jij maken het verschil en maken het voor de patiënt en familie draaglijker en een stukje beter verteerbaar. Respect!

 8. Eric Wind

  Mooi geschreven stuk Melissa. Jij weet ook hoe dat voelt. De oproep die je doet is fantastisch.
  Doe zoals Andre Hazes junior zingt: leef , leef of het je laatste dag is !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *